Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του ΣΜΕΔΕΚΕΜ

13/11/2009


ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEDITERRANEAN PALACE.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΧΩΔΕ κ. ΘΕΜ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΤΙΣ ΣΔΙΤ Κ.Λ.Π. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΘΕΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ. ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ.


Εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του ΣΜΕΔΕΚΕΜ Εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του ΣΜΕΔΕΚΕΜ Εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του ΣΜΕΔΕΚΕΜ

κλικ στις εικόνες για να μεγαλώσουνκλικ στις εικόνες για να μεγαλώσουν

Επιστροφή στην λίστα με τις Δραστηριότητες