Δραστηριότητες - Επιστολές

Επιστολές

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ USB TOKEN ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

03/04/2017 Φορέας:

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,

μετά από αιτήματα συναδέλφων που δεν υπέβαλαν αίτημα για την προμήθεια συσκευής USB token και τη δημιουργία ψηφιακής υπογραφής για ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς ανάθεσης μελετών και υπηρεσιών σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2017.

Σας υπενθυμίσουμε ότι η προσφορά περιλαμβάνει:

α.     Προμήθεια ειδικής ψηφιακής συσκευής ΑΔΔΥ (USB token SAFENET 5100 ή 5110 ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), με κόστος €34,00 (προ ΦΠΑ) (για παραγγελία 50 τεμαχίων) ή €22,00 (προ ΦΠΑ) (για παραγγελία 100 τεμ. και άνω). Η συσκευή έχει εγγύηση τρία (3) χρόνια, συμβατότητα: Windows XP SP3(5100), Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.

β.     Διαδικασία υποβολής αίτησης για την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών από την υπηρεσία ΕΡΜΗΣ και εισαγωγή του πιστοποιητικού στην ειδική συσκευή, με κόστος €40,00 (προ ΦΠΑ). Το κρατικό πιστοποιητικό έχει διάρκεια πέντε (5) έτη.

γ.     Εγκατάσταση και λειτουργική χρήση της ψηφιακής υπογραφής και των σχετικών ανοικτών λογισμικών (acrobat, JSign, PDFMerge), με κόστος €50,00 (προ ΦΠΑ). Η κοστολόγηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας γίνεται με υπηρεσία teamviewer. Παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη για ένα (1) έτος.

Λεπτομέρειες και προδιαγραφές για το USB token περιλαμβάνονται στο συνημμένο Παράρτημα.

Σας υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ειδική φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://goo.gl/forms/SHNy06zPzrF9O3J93

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση με email όλων των ενδιαφερόμενων μελών του Συλλόγου, για να καταθέσουν το χρηματικό ποσό στους λογαριασμούς του προμηθευτή, αποστέλλοντας και το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: ofniot@gmail.com.

Η αποστολή των συσκευών θα γίνει μαζικά στον σύλλογο, αν κάποιος επιθυμεί να το λάβει στο γραφείο του θα πρέπει να το δηλώσει στην φόρμα εντολής αγοράς.

Αφού ολοκληρωθεί η προμήθεια θα λάβει κάθε μέλος προσωπικό email με σχετικές οδηγίες για τους οδηγούς/drivers και εγχειρίδια χρήσης του USB token.

Σε περίπτωση που θέλετε ο προμηθευτής να αναλάβει και την έκδοση της ψηφιακής υπογραφής παρακαλούμε να συμβουλευτείτε την προσφορά και να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικά ή με email.

Για περισσότερες πληροφορίες της διαδικασίας προμήθειας και παροχής υπηρεσίας μπορείτε να καλέσετε στο 6936-562192 (Γιώργος Δεμερτζής).

Επιστροφή στην λίστα με τις Δραστηριότητες